Hans draait door met RTVNOF

Het nieuwe jaar is begonnen met een prachtige en vooral gezellige jaarwisseling. Ik hoop dat dit voor jullie ook zo mocht zijn. Ik was aardig aan de nachten gewend en dacht doe er op de eerste januari nog maar een nacht bij voor het monteren van een video met beelden die je niet zag over afgelopen woensdagnacht in het programma “NOF draait doorrr…”.

We hadden toestemming gekregen van RTVNOF om een nacht door te draaien. Maar als je mij een beetje kent ben ik niet het type van standaard radio met wat plaatjes draaien en vind dan ook dat er wat moet gebeuren in een show. Dus nodigde ik een paar gasten uit: Arnold Postma, Remko Hoitsma, Zuidersma Aafke, Eva Sinnema, Janneke de Boer-Swart, Lise-Marije Meijer, Djoeke Numan, Carla de Bruine, Sipke Visser, Marlyn Tel en Gerrit Plantinga, kortom een kleine studio vol. Langs deze weg nogmaals bedankt voor de aanwezigheid bij deze vooral gezellige nacht in de studio van RTV Noordoost-Friesland

In de nacht werden wij verrast met een HILARISCHE ode aan Bouke en Hans. De reacties op de show waren overweldigend. Veel luisteraars konden maar niet in bed komen en hebben reacties gestuurd als: “door jullie ben ik te laat op mijn werk”, “fantastische televisie gezien en wat prachtige live muziek”, “volgend jaar weer (ik neem dan wel vrij)” en “Wat kan TV dan toch mooi zijn”. Bedankt voor al deze reacties, een bevestiging dat we iets moois hebben mogen brengen in Noordoost Friesland. En wie weet doen we dit volgend jaar wel weer.

Alle gemonteerde beelden van de uitzending zijn hier terug te bekijken: https://www.youtube.com/playlist…

De mannen Bouke Koning, Waatze Kerkstra, Willem Peterson en Mark van Ginkel wil ik langs deze weg nogmaals bedanken voor het meewerken aan deze nachtelijke uitzending.

Hans Postma
Buitenpost, Wumkesstraat 18